Schriftelijke dankzegging door Ruud de Vries, Voorzitter Pro Republica voor overdracht van memorystick met gegegevens over o.a. koningshuis, neonazi's en consorten (Neonazi Jan Peter Mante, Marco H. van de Wetering, etc)

30-05-2015 12:20

  • Schriftelijke dankzegging door Ruud de Vries, Voorzitter Pro Republica voor overdracht van memorystick met gegegevens over o.a. koningshuis, neonazi's en consorten (Neonazi Jan Peter Mante, Marco H. van de Wetering, etc)
  • Waardering voor IWOII en haar doelen 
 
Utrecht, 29 mei 2015

Beste Lezers,

Vandaag heb ik namens mijn collega, de heer mr. F.(Fred) J. IJspeerd en mijzelf een memorystick met 19 archiefmappen en met 2141 documenten overgedragen en mondeling inhoudelijk tot in detail uitgebreid toegelicht aan de heer R. (Ruud) de Vries, Voorzitter van de stichting website Pro Republica ten behoeve van zowel de achterban van Pro Republica alsmede van alle republikeinen wereldwijd.

Voor deze informatieoverdracht op de memorystick en voor mijn grondige en volledige inhoudelijke toelichting ben ik door de heer De Vries op een allerhartelijkste wijze bedankt. Zijn bedankbrief treft u onder dit e-mailbericht aan. Tevens treft u enkele foto's aan van de informatieoverdracht van het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (IWOII) aan Pro Republica. De foto's geven de uiterst hartelijke sfeer van vandaag heel goed weer.

Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik u als lezers veel lees- en kijkplezier en u en al uw dierbaren alvast een zonnig en heel fijn weekeinde toe te wensen.

Met gevoelens van de meeste hoogachting en met vriendelijke groet,
INFORMATIECENTRUM TWEEDE WERELDOORLOG (IWOII)
Anne Louis Cammenga
Directeur
_____________________________________________________________________
 
29 mei 2015
Betreft: Dankzegging voor overdracht van memorystick / Waardering voor uw organisatie IWOII en haar doelen

 
Geachte heer Cammenga,
Geachte heer IJspeerd,
Hierbij bevestigen wij de ontvangst van uw memorystick, die u - heer Cammenga - op 29-05-2015 persoonlijk aan mij heeft overgedragen in Utrecht. Deze memorystick bedraag 19 archiefmappen met 2141 documenten en u heeft de inhoud hiervan tijdens onze ontmoeting op 29-05-2015 op zowel een grondige als volledige wijze aan mij toegelicht.  

De archiefindeling van de door u aan Pro Republica overhandigde memory-stick is als volgt:
PRO REPUBLICA:
1.       <!--[endif]-->Geschiedenis Neonazisme - Nederlandse Koninklijk Huis
2.       <!--[endif]-->Bevindingen mét Nederlandse Koningshuis (oud-Vorstin Beatrix), Politie, Justitie
3.       <!--[endif]-->Aangiftes (17 stuks met bijlagen) - door drie benadeelde partijen tegen Neonazi Jan Peter Mante, diens partner Marco H. van de Wetering en tegen diverse extreemrechtse/neonazistische fora.
4.       <!--[endif]-->IP-Gegevens + E-mailadressen Jan Peter Mante
5.       <!--[endif]-->DeManteSoft = Bedrijf Jan Peter Mante - En hieraan verbonden website
6.       <!--[endif]-->Aliassen Jan Peter Mante - O.a. Maggy Magon
7.       <!--[endif]-->Noordland - Jan Peter Mante
8.       <!--[endif]-->Contacten Noordland - Stormfront
9.       <!--[endif]-->Relatie Jan Peter Mante-Marco van de Wetering
10.   <!--[endif]-->Marco van de Wetering
11.   <!--[endif]-->Karakterbeschrijvingen over Jan Peter Mante
12.   <!--[endif]-->Verklaringen van Jan Peter Mante Zélf
13.   <!--[endif]-->Verklaringen óver Jan Peter Mante
14.   <!--[endif]-->Tweede Kamer - O.a. Vragen, Informatie
15.   <!--[endif]-->Noordland - Stormfront - Wetenschappelijke Publicaties
16.   <!--[endif]-->Wetenschappelijk Materiaal over Extreemrechts
17.   <!--[endif]-->Bewijsmateriaal Rechtsextremisme Jan Peter Mante
18.   <!--[endif]-->Publicaties o.a. Dagbladartikelen Trouw over Jan Peter Mante
19.   <!--[endif]-->Antisemitisme - Haat Zaaien - Jan Peter Mante
Onze organisaties hebben beiden verschillende oogmerken. Onze focus ligt op de verandering van het Nederlandse staatsbestel van een Monarchie naar een Republiek. De focus van uw organisatie Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (IWOII) ligt op kennisoverdracht aan huidige en toekomstige generaties over de te leren lessen van de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast zet uw organisatie IWOII zich in om neonazisme, fascisme en antisemitisme in onze samenleving te voorkomen en te bestrijden. Hierin verschillen wij dus van elkaar. Wat wij echter volledig gemeen hebben is ons oprechte streven naar een volledig objectieve geschiedschrijving. In ons geval ligt de nadruk op een objectieve geschiedschrijving en een dito benadering van zowel het vroegere als het huidige Nederlandse koningshuis. In het geval van uw organisatie ligt de focus vooral op een objectieve geschiedschrijving en een dito benadering van de rol van de Nederlandse overheid, d.w.z. het Nederlandse koningshuis en de regering, vóór, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog naar onze Joodse medeburgers toe.

Namens de stichting Pro Republica en haar leden dank ik u als haar voorzitter bijzonder hartelijk voor uw persoonlijk overdracht van de memorystick met de 19 archiefmappen met de 2141 documenten, die voor onze stichting Pro Republica, haar leden en in feit voor alle Republikeinen wereldwijd uiterst nuttige en interessante (historische) informatie bevat,  en wij wensen u, uw collega, de heer IJspeerd en uw organisatie, het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (IWOII) in alle opzichten bijzonder veel succes toe bij het overdragen van de te leren lessen van de Tweede Wereldoorlog aan zowel de huidige als de toekomstige generaties; het realiseren van objectieve geschiedschrijving hieromtrent, en bij al haar voor onze samenleving uiterst belangrijke en waardevolle inspanningen om het neonazisme, fascisme en antisemitisme in onze samenleving te voorkomen en het bestrijden.

Met vriendelijke groet,
PRO REPUBLICA
Ruud de Vries
Voorzitter
___________________________________________________________________
 
 
De memorystick met 19 archiefmappen en met 2141 documenten.
 
Utrecht, 29 mei 2015: de overhandiging van de memorystick met 19 archiefmappen en met 2141 documenten door (rechts) Anne Louis Cammenga, Directeur van het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (IWOII) aan (links) Ruud de Vries, Voorzitter van de stichting website Pro Republica.

Utrecht, 29 mei 2015: Het twee uur durende gesprek waarin de informatieoverdracht van (rechts) Anne Louis Cammenga, Directeur van het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (IWOII) naar (links) Ruud de Vries, Voorzitter van de stichting website Pro Republica kenmerkte zich door een professionele, openhartige en bijzonder aangename sfeer.
___________________________________________________________________

WEBSITE: INFORMATIECENTRUM TWEEDE WERELDOORLOG (IWOII)
____________________________________________________________________